Over ROScoaching

ROScoaching is een kleinschalig en uniek coachingsbedrijf met paarden. Dé locatie voor coaching met paarden in Midden Nederland. Door de grote betrokkenheid van de coaches en intensieve samenwerking met betrouwbare partners kan ROScoaching de kwaliteit en continuïteit bieden die noodzakelijk zijn voor het bedrijfsleven en de particuliere sector. ROScoaching is in 2011 opgestart door Rolinka van Markus.

foto Blettur_ rollen

Bij de coachingtrajecten helpen IJslandse paarden snelle en duidelijke resultaten te behalen in de ontwikkeling van jezelf of jouw team. Tijdens activiteiten met de paarden krijg je directe feedback op je handelen. Hierdoor heb je snel inzicht in de effectifiteit van je handelen. Samenwerking met paarden vergt leiderschap op basis van repect en gelijkwaardigheid.

Coaching met paarden bij ROScoaching betekent een unieke ervaring in een huiselijke en landelijke sfeer met een professionele aanpak.

Missie

ROScoaching draagt actief bij aan het zelfbewustzijn van jou en/of je teamleden.

Alleen als je weet wie je bent en bewust bent van de herkomst van je gedrag kan je leiding geven aan jezelf en anderen.  Je bent dan in staat om op basis van respect en gelijkwaardigheid optimaal samen te werken en te leven. Op deze manier behaal je voor jezelf of samen met anderen de mooiste resultaten. Paarden kunnen ons dit leren.

Visie

ROScoaching heeft twee uitgangspunten:

  • Door ervaren leer je het snelst.
  • Jij weet als geen ander wat voor jou het belangrijkste en beste is.

Paarden weten als geen ander deze soms vergeten wijsheden over jezelf weer aan te boren. Door activiteiten met de paarden te doen, dagen wij je uit om jouw antwoorden op tafel te krijgen. De coaches faciliteren je hierbij door het stellen van vragen en aanreiken van activiteiten met de paarden. Hierbij blijf je letterlijk met beide benen op de grond.

Doelgroepen

ROScoaching richt zich op mensen die volop in ontwikkeling zijn en zich richten op een nieuwe stap in hun leven:

  • Ambiteuse starters op de arbeidsmarkt.
  • Veteranen opzoek naar nieuwe uitdaging in de burgermaatschappij.