Individuele coaching

  • Weet jij welk effect jij hebt op anderen?
  • Loop je wel eens tegen situaties aan waarin je denkt: Hoe moet ik dit nu aanpakken?
  • Zou je meer inzicht willen hebben in de redenen, waarom de relatie met iemand niet lekker loopt.
  • Sta je op een denkbeeldige kruising in je leven en vraag je je af wat de volgende stap is?

Dit zijn allemaal vragen waarmee je in een individuele coaching met de paarden aan de slag kan. Je gaat samen met het paard opzoek naar jouw oplossing. Het paard laat je ervaren hoe je het meest effectief bent. Of laat je ontdekken dat er ook andere mogelijkheden zijn.

foto_plastic hindernis met kraka

Bij een individuele coaching ga je samen met de coach en de paarden aan de slag. Dit doe je in sessies van ongeveer 1  uur.  Je voert oefeningen uit met de paarden waarbij je voeten op de grond blijven. De coach stelt hierover vragen. De uiteindelijke antwoorden en oplossingen komen uit jouw.  Vervolgens heb je ook de mogelijkheid om met je nieuw verworven ervaring te experimenteren. Dit zorgt ervoor dat je nieuwe vaardigheid of inzicht al eigen gemaakt hebt, voordat je ROScoaching verlaat. Alles wat je ervaart en vertelt blijft tussen jouw, de coach en de paarden.

Enthousiast? Gelijk een afspraak maken. Dat kan via ons contactformulier of door te bellen. Wil je eerst eens kennismaken met deze manier van coaching kom dan eens naar een Kennismakingsworkshop.