Samenwerkingen

ROScoaching werkt graag samen met betrouwbare partners. Hiermee garandeert ROScoaching de continuiteit en kwaliteit voor haar klanten. Alle eventuele extra of vervangende coaches die ROScoaching inzet zijn geaccrediteerd volgens KREAC of Nobco. ROScoaching werkt al diverse jaren met deze partners samen:

Opleidingscentrum Keulseweg: Het opleidingscentrum voor Equine Assited Coaches.  Hier hebben Rolinka en Merijn diverse opleidingen gevolgt gericht op de inzet van paarden bij de coaching. Rolinka is regelmatig co-trainer bij level 1 van de opleiding tot Equine Assited Coach.

Paard en Plezier: Paard en Plezier biedt zowel training van paarden als coaching van mensen aan. Gespecialiseerd in paardengedrag, centered riding en equine assited coaching. Paard en Plezier combineert het fysieke en mentale aspect in de training en coaching van mens en paard. Paard en Plezier is een van de partners waarmee ROScoaching de persoonlijke ontwikkelingsreis naar Polen organiseert.

NatuurlijkAnders: NatuurlijkAnders begeleidt individuen, teams of organisaties bij het leren inspelen op de continue veranderende wereld. Dit doen zij met behulp van trainingsmethodes waarbinnen plezier, veiligheid, vertrouwen, positiviteit en respect centraal staan. De werkwijze kenmerkt zich door het gebruik van middelen die Natuurlijk net even Anders zijn. NatuurlijkAnders is een van de partners waarmee ROScoaching de persoonlijke ontwikkelingsreis naar Polen organiseert.

Anarupa Coaching: Anarupa Coaching is een collega Equine Assited Coach die gespecialeerd is in begeleiden van veteranen. Dit zijn(ex)-militairen met de Nederlandse nationaliteit die het Koninkrijk dienden in oorlogsomstandigheden of vredesmissies. Tijdens uitzending hebben veteranen vaak overlevingsstrategieën ontwikkelt die in de burgermaatschappij niet effectief zijn of zelfs belemmerend. Anurupa facilteert deze veteranen om inzicht in deze overlevingstactieken te krijgen en zelf verantwoordelijkheid te nemen om deze patronen te doorbreken. Samen met Anaruba coaching baant ROScoaching wegen om coaching met paarden voor veteranen bereikbaar te maken.

Verder laat ROScoaching zich inspireren door de volgende organisaties en netwerken:

United By Passion: Een netwerk dat mensen aanmoedigt te leven vanuit hoofd, hart en ziel. Vanuit passie doen waar je goed in bent en door te delen werken aan een duurzamere samenleving en economie.