Bedrijfsuitje

Tijd om inspiratie op te doen buiten de kantoorbubbel!

Tijd voor iets leuks? Even met je collega’s er helemaal uit. Bij ROScoaching kan je ook terecht voor een bedrijfsuitje.

De rustieke locatie van ROScoaching biedt een aangenaam decor voor een bedrijfsuitje. Samen met de paarden gaan jullie een activiteit doen. Als gratis extra krijg je gelijk een leerzame ervaring mee. Bij een bedrijfsuitje houden wij het wel luchting, maar kunnen de paarden best thema’s aanstippen die in het team of binnen het bedrijf spelen. Mocht blijken dat behoeft bestaat aan een nadere uitwerking van iets dan kan dat natuurlijk altijd ingepland worden. Zie hiervoor de informatie over Teamcoaching.

ROScoaching kan groepen tot 20 personen ontvangen. Voor grotere groepen moeten wij eerst even nader overleggen wat de precieze wensen zijn. Een bedrijfsuitje duurt minimaal een halve dag en kan uitgebreid worden naar een hele dag. Lunchen en dineren kan ook bij ROScoaching.

Rolinka van Markus

Rolinka van Markus

Coach / Trainer / Adviseur

Met een paardachtige blik benader ik mensen en organisaties. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met bewust leiderschap. Op deze manier wil ik bijdragen aan organisaties met een werkklimaat waarin jong professionals zichzelf optimaal kunnen ontwikkelen.

Merijn de Jonge

Merijn de Jonge

Coach / Trainer / HR-adviseur

Talenten in mensen naar boven halen en uitdagen om ze toe te passen. Doen waar je gelukkig van wordt en mensen daartoe uitdagen. Mijn doel is een werkklimaat in organisaties te creëren waar dit mogelijk is. Op deze manier bereikt een organisatie haar doelen op een duurzame wijze.

Wil je met ons in contact komen?

T 0342 434 008

M 06 291 293 57

Of vul het contactformulier in.

 

Ons adres is:

Buntwal 8

3864 MZ Nijkerkerveen

Contact formulier